20/06/2020 > 18/10/2020, Kvar dag

Grebberebus

Grebbe gler seg sånn til besøk i sommar! Han har gått rundt med sekk og niste på ski for å lage kjekke turar og aktivitetar til familien din.

Grebberebus, 1 km – Hanguren Panorama

I Hanguren Panorama finn du ei rebusløype med 10 postar langs turstien. Nokre postar må du kanskje leite litt etter. Aktiviteten er gratis og ein løyser oppgåver undervegs.

Første post finn du ved informasjonsbua på Hangurstoppen like ved stolheisen. På kvar post må du svare korrekt for å få med deg den rette bokstaven vidare. Etter 10 postar og 10 bokstavar, stokker du om bokstavane til løysingsordet. 

Me tek hensyn til smittevernet og oppmoder difor at de skriv ned bokstavane på telefonen til dei vaksne, eller på ein lapp de tek med sjølv. Send løysingsordet med namn, alder og telefonnummer til post@vossgondol.no.
 
Me kontaktar vinnarane og trekkjer fine premiar 30.juli og 30.august 2020. 

 

Grebberebus, 3 km – Grebbeløypa

14 postar undervegs i løypa langs turstien. På kvar post må du svare rett for å få med deg rett bokstav. Første post finn du før starten på Grebbesløypa, ved toppen av Hangurstrekket. Etter 14 postar og 14 bokstavar stokker du om bokstavane til eit løysingsord. Me tek hensyn til smittevernet og oppmoder difor at de skriv ned bokstavane på telefonen til dei vaksne, eller på ein lapp de tek med sjølv. Send løysingsordet med namn, alder og telefonnummer til post@vossgondol.no.

Me kontaktar vinnarane og trekkjer fine premiar 30.juli og 30.august 2020.

 

Alle som taggar bileter på instagram med #grebberebus er med i trekninga av ein bursdagsaktivitet for 10 stk på Hanguren.

Andre arrangement