13/09/2019, 18.30

Rieslingkveld på Hangurstoppen- Fullteikna

Vossing, vinjournalist i Dagens Næringsliv og sommelier Merete Bø tek med seg nokre av dei beste tyske rieslingane til denne kvelden. Arrangementet er fullteikna.

Våre kokkar har komponert ein meny basert på lokale vossaråvarer som passer til til vinane. Begrensa antal plassar.

«Syrestram, sødmefull, frisk og kompleks. Utskjelt, undervurdert og feilbedømt. Vegen til anerkjenning har vore kranglete og lang for rieslingdrua, sjølv om inga drue kan by på høgare kvalitet for pengane, eller skilte med samme tydelige tilhørighet, nerve og sjel. Ei heller gje eit betre bilete av historia. Den eineståande evna til å forbetre seg i ei flaske i århundre er utan sidestykke. Ingen andre land dyrker meir riesling enn Tyskland eller har fleire vinar laga på drua i marknaden.

Me gler oss til ein smaksrik og lærerik kveld med Merete. Ho har med seg si nye bok om riesling drua for salg. Velkomen! 

Tid og stad: Fredag 13.september kl 18.30. Hangurstoppen restaurant.
Pris: 1190 kr inkluderer 4 rettars middag og vinpakke, samt foredrag med Merete Bø.
*Merk at gondolbillettar må kjøpast separat. Sesongkort sommar, heilårskort og ambassadørkort kan nyttast. 
Kjøp middag, med vinpakke og foredrag

Pakkepris: 1415 kr inklusive 4 rettars middag og vinpakke, foredrag med Merete Bø samt tur/retur gondolbillett. 
*Merk at gondolbilletten i pakkeprisen kun kan nyttast denne dagen.

Kjøp pakkepris med middag, vinpakke, foredrag og gondol t/r

Begrensa antall plassar. Førstemann til mølla! Velkomen!

Andre arrangement